Es izmēģināju pildītus kabačus klostera stilā, jo šīs ir labākās vakariņas vasarā

Kabači jau sen ir iekarojuši daudzu mājsaimnieču mīlestību. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka vasarā uz mūsu galdiem regulāri parādīsies ēdieni no šiem iegarenajiem universālajiem augļiem.

Kabačus var cept, pagatavot kūkās, marinēt un, protams, no kabačiem gatavot ikrus.

Šodien es arī pastāstīšu, kā var pagatavot ceptu pildītu kabaci klostera stilā. Šī ēdiena skaistums ir tāds, ka to ir viegli pagatavot, un jums ir nepieciešamas tikai vispieejamākās sastāvdaļas.

Cepti pildītie kabači

Sastāvdaļas

8 mazi kabači

3 sīpoli

3 burkāni

30 g sviesta

50 g dilles

1 glāze vārītu rīsu

200 g kausēta siera

asie pipari, malti pipari, lauru lapa, garšvielas pēc garšas

Lasi vēl: Mīlestības saderība pēc dzimšanas datuma: vai jūs esat piemēroti viens otram?

Sagatavošana

1.Jums vajadzētu ņemt jaunus kabačus.

Rīsus vajadzētu vārīt sālsūdenī. Lai gan jūs varat pildīt kabačus ar parastajiem rīsiem . Rīsu vietā jūs pat varat vārīt dažas olas. Kā redzat, pildījuma ziņā varat eksperimentēt katrai gaumei.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment