Kabači jau sen ir iekarojuši daudzu mājsaimnieču mīlestību. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka vasarā uz mūsu galdiem regulāri parādīsies ēdieni no šiem iegarenajiem universālajiem augļiem.
Kabačus var cept, pagatavot kūkās, marinēt un, protams, no kabačiem gatavot ikrus.
Šodien es arī pastāstīšu, kā var pagatavot ceptu pildītu kabaci klostera stilā. Šī ēdiena skaistums ir tāds, ka to ir viegli pagatavot, un jums ir nepieciešamas tikai vispieejamākās sastāvdaļas.
Rīsus vajadzētu vārīt sālsūdenī. Lai gan jūs varat pildīt kabačus ar parastajiem rīsiem . Rīsu vietā jūs pat varat vārīt dažas olas. Kā redzat, pildījuma ziņā varat eksperimentēt katrai gaumei.